Over ons

Inmiddels zijn uw belangrijkste bedrijfsprocessen geautomatiseerd, maar zit u met de vraag: wat nu? Omdat uw soft- of hardware is verouderd of onderdelen soms niet meer worden geleverd. Uw concurrent zit niet stil en uw afnemer wil meer. Maar wie optimaliseert nu uw procesbesturingen? Wie houdt uw systemen up-to-date? En wie doet uw modificaties?

U verandert en groeit voortdurend. En daarmee processen en productielijnen. Omdat uitval kostbaar is, vereisen aanpassing, vervanging of vernieuwing dagelijks uw aandacht. Schaap Engineering zorgt ervoor dat al uw systemen optimaal blijven presteren en produceren.

Wij ontwerpen, realiseren en implementeren geautomatiseerde systemen voor productieprocessen, zoals:

  • Mestverwerking
  • Veevoederfabrieken
  • Vleesverwerking
  • Energiecentrales
  • Huisafvalverwerking

Onze expertise omvat het totale traject. Van het opstellen van gebruikerseisen- en wensen tot en met de inbedrijfstelling. En van montage tot softwareontwikkeling.Behalve een deskundig advies en de detachering van professionals verzorgen wij ook compleet verzorgde opleidingen op locatie.

Schaap Engineering is een ervaren en onafhankelijke leverancier die maatwerk levert voor uw situatie. Omdat we al bestaan sinds 1996, profiteert u van alle voordelen van een ervaren bedrijf. 

Offerte aanvragen